calendar-circle

اخبار روز

5:59 ق.ظ / 27 شهریور 1403

تنوع بالای صفحات اچ پی ال

تنوع طرح و رنگ در نمای اچ پی ال: انتخابی متناسب با هر سلیقه

یکی از جدیدترین نماهای مورد استفاده برای انواع ساختمان ها، نمای اچ پی ال است. در حال حاضر یکی از جدیدترین نماهای خشک مورد استفاده، نمای اچ پی ال می باشد. در نمای ذکر شده از صفحاتی با همین نام استفاده می شود. ورق ها و صفحات اچ پی ال از ترکیب شدن لایه های سلولزی با رزین های فنولیک ساخته می شوند. در ادامه در خصوص این نوع نما و ویژگی های آن مطالب بیشتری بیان خواهیم کرد.

ساختمان
ساختمان

نمای اچ پی ال

همانطور که میدانید استفاده از نمای خشک در حال حاضر رونق بسیاری یافته است. متداول ترین نوع نمای خشک نیز نمای اچ پی ال است. برای ساخت این نما از ترکیب لایه های سلولزی و رزین های فنولیک بهره می برند. ترکیب دو لایه مذکور در دمای بالای 180 درجه و فشار 80 بار انجام می گیرد. در شرایط ذکر شده صفحاتی محکم و مقاوم تولید خواهد شد. خارجی ترین سطح لایه های نمای اچ پی ال به وسیله پوشش های ضد خش مستور خواهد شد. از جمله ویژگی هایی که موجب می شود امروزه و به ویژه در ساختمان های مدرن از نمای اچ پی ال استفاده شود می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • مقاومت صفحات اچ پی ال در برابر نور خورشید
  • مقاومت صفحات اچ پی ال در برابر باران اسیدی
  • مقاومت صفحات اچ پی ال در برابر رطوبت
  • پایداری رنگ آنها
نمای اچ پی ال
نمای اچ پی ال

مزیت های نمای اچ پی ال

ما در بالا در خصوص برخی ویژگی های خاص نمای اچ پی ال صحبت کردیم. ویژگی های ذکر شده در بالا را می توان در گروه مهمترین مزیت های این نما جای داد. از جمله مزیت های دیگر این نما می توان به مقاومت در برابر عوامل محیطی و نیز عایق صوت و حرارت بودن اشاره کرد. علاوه بر موارد فوق، قابلیت ارتجاعی بالای صفحات تشکیل دهنده نمای خشک اچ پی ال موجب رواج استفاده بیشتر از آن در موارد متعدد گشته است.

بیشتر بخوانید...  بهترین شامپو ضد ریزش ایرانی و خارجی کدام است؟

همچنین مقاومت صفحات تشکیل دهنده نمای خشک اچ پی ال در برابر آتش موجب افزایش سطح ایمنی سازه در برابر حریق خواهد شد. به طور کلی مزیت های بارز صفحات تشکیل دهنده این نما را می توان به صورت زیر بیان کرد.

  • مقاومت در برابر زلزله
  • مقاومت در برابر ضربه و فشار
  • مقاومت فیزیکی بالا
  • عمر بالا
  • پایداری در برابر آتش
  • تنوع در طرح و رنگ
اچ پی ال
اچ پی ال

تنوع در طرح و رنگ، یک انتخاب بی نظیر

تنوع بالا در طرح و رنگ صفحه های اچ پی ال موجب شده تا طراح امکان ترکیب رنگ های مختلف را داشته باشد. همچنین تنوع بالا در بافت ورق های نمای اچ پی ال امکان ترکیب با دیگر اجزای ساختمان را برای طراح فراهم می کند. به طور کلی باید چنین گفت که تنوع بالا در صفحات اچ پی ال منجر به هماهنگی هر چه بیشتر ساختمان و اجزای سازنده آن و محیط پیرامون خواهد شد. در صورت استفاده از نمای خشک اچ پی ال ساختمان شما تا مدت های طولانی نمایی جذاب، منحصر به فرد و مدرن خواهد داشت.

یکی از روش های بازسازی نمای ساختمان، تغییر کامل مصالح است. البته پیش از این کار نیاز به اخذ مجوز دارید. شما این امکان را دارید که نمای آجری و یا سیمانی را تخریب کرده و نمای سنگی را جایگزین نمایید. معمولاً وزن زیاد سنگ سبب بروز یک سری مشکلات می شود به این ترتیب اغلب افراد در راستای تغییر مصالح به سراغ متریال کامپوزیت می روند.

اجرای نمای اچ پی ال به عنوان گزینه ای جذاب برای بازسازی نمای ساختمان نیز کاربرد دارد. سبک بودن و بزرگ بودن پانل ها سرعت اجرای بازسازی نما را به شدت افزایش می دهد در شرایطی که ساختمان در حال بهره برداری باشد و فعالیت های آن به دلیل کارهای بازسازی متوقف نشده باشد.

بیشتر بخوانید...  تفاوت پرینتر لیزری و جوهر افشان در چیست؟
تنوع بالای صفحات اچ پی ال
تنوع بالای صفحات اچ پی ال

 

اجرای نمای اچ پی ال

نمای اچ پی ال با هر ترکیبی که ساخته شود برای اجرا و نصب آن می بایست از یک دستورالعمل مشخص استفاده کرد. البته لازم به ذکر است که نصب و اجرای نمای خشک اچ پی ال حتما باید توسط متخصص زبده و با مهارت انجام گیرد. در غیر این صورت ممکن است در طول نصب، دچار سانحه یا تعمیر و تعویض قطعه گردید. مراحل نصب نمای اچ پی ال به ترتیب زیر می باشد.

  • تهیه نقشه های ازبیلت
  • تهیه نقشه های اجرایی
  • تهیه و تامین مواد و متریال سازنده
  • مشخص کردن تیم اجرای نما
نصب اچ پی ال
نصب اچ پی ال

انواع روش های نصب نمای اچ پی ال

برای نصب نمای اچ پی ال می توان به دو صورت اقدام کرد. اولین روش برای نصب این نما، نصب به کمک پیچ و پرچ نمایان و دومین روش نیز نصب به کمک چسب است. استفاده از سیستم های پیچ و پرچ برای ورق هایی مناسب است که ضخامت آنها حداکثر 10 میلیمتر می باشد. استفاده از این نوع نصب برای ساختمان های بلند کاربرد بیشتری دارد. همچنین به عنوان مکمل در کنار نصب با چسب و برای محکم کردن آن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

استفاده از روش نصب با چسب برای ساختمان هایی با حداکثر ارتفاع 25 متر مناسب خواهد بود. ضخامت ورق های به کار برده شده در نصب با چسب، حداکثر شش میلیمتر می تواند باشد. مهمترین نکته در خصوص نصب با چسب، عدم رطوبت حین اجرای کار است. بر این اساس نصب در روزهای بارانی نباید انجام گیرد. در خصوص نصب به دو روش گفته شده باید به پر کردن درزها و فضاهای باز میان پروفیل ها توجه نشان داد. طریقه درزگیری در هر دو روش تقریبا یکسان است.

بیشتر بخوانید...  بهترین سنگ نما چیست؟
اجرای اچ پی ال
اجرای اچ پی ال
اشتراک گذاری:

sportstartup

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *